суббота, 7 ноября 2009 г.

Lõhevardad porrulauguga

125g lõhefileed
50 g porrulauk
MARINAAD
0.25 sl Õli
0.13 tk sidrunist pressitud mahl
0.13 sl Fariinsuhkur
0.25 tl Ingver (riivitud)
0.25 tl Sool
pisut Cayenne'i pipart
150 g katulit
100 g porgandid
100 g hapukurki
50g tilli
200 g hapukoort

Lõika lõhefilee kuubikuteks. Sega kokku marinaad ja pane koos kalaga kilekotti, lase pool tundi külmas seista. Lõika porru rõngasteks ning keeda kergelt soolases vees 3 minutit. Vala vesi ära ja nõruta. Lüki kalatükid vaheldumisi porrulauguga varraste otsa. Grilli mõlemalt poolt mõned minutid, kuni kala on küps või ahjus 200c juures kuni on valmis.Koorida kartulit,porgandit siis peasta puhtaks ja panna keema kuni valmimiseni.Siis tükeldada hapukurki ja hakkida tilli ning lisada hapukoore sisse ja siis segada ning praetud lesta ja kartulit serveerida koos kastmega.

Комментариев нет:

Отправить комментарий